Bananas med cabanas

Når Orlando står oppført som første stopp på Florida-roadtrip, er det bare én ting å gjøre (eller to); trekke pusten, lade opp batteriene, varme opp kredittkortet, leie en stor bil – og finne et Disney- eller Universal-hotell som gir deg gode deals på parkering og inngangsbilletter.

Nettsidene til både Universal og Disney byr på mer frustrasjon og oppgitthet over elendig brukergrensesnitt, enn rå fryd over hva man har i vente. Derfor er det meg en sann glede å kunne oppsummere på 30 sekunder det jeg brukte mange timer på å researche meg frem til.

Løsningen? Universal’s Cabana Bay Beach Resort, et gedigent, nytt hotellkompleks med kanonbra gjennomført retrostil fra ende til annen! Fem dager tilbake på 50- og 60-tallet ble en fargesprakende, deilig opplevelse for tre generasjoner. Anbefales!

img_0290img_0271img_0207img_0249img_0295img_0288

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s