Park. Stay. Fly.

Whoop, whoop, det er kick-off! At last! Personlig har jeg særdeles god erfaring med kick-off, det blir ALLTID gøy! I det minste blir det akkurat hva man gjør det til, og på dette området er jeg en skikkelig “doer” (red.anm.; uttales på engelsk).

Vanligvis er man gjerne to eller flere for å gi festen en pangstart, men siden dette ikke var noe alternativ akkurat i dag, klinket jeg til med å gjøre noe jeg sjelden gjør med andre: Jeg bestilte spareribs.

Rett etter rennende, slitne burgere er spareribs noe av det mest sølete, men deilige, jeg vet. Man vet aldri helt om det er forventet at man skal spise med gaffel og kniv, eller bruke steinaldermetoden; hendene. Etter et raskt blikk mot nabobordene som i sus og dus spiste mer anvendelige valg fra menyen, angrep jeg kjøttet med stor appetitt. Og bestikk. Det gikk relativt greit, vil jeg påstå. Ikke minst gjorde et glass rødvin opplevelsen så komplett som man kan forvente på et eksotisk flyplasshotell på Gardermoen.

Porsgrunnsfolk er viden kjent for å gjøre mer eller mindre geniale valg, og byens store helt står for ett av dem: Sånn passelig godt skjult på nettsidene til Petter S.’  Choice Hotels, dukker nemlig muligheten for konseptet “Fly. Park. Stay” opp: Kort fortalt innebærer det at man får 1 ukes parkering med hotellovernatting på kjøpet. Sånn cirka.

Og dét, mine damer og herrer, var dagens tips: Skal du på tur før fuglene synger, bør du påspandere deg en deilig natt for både deg og bilen, på Comfort Hotel Runway. (Og det verste av alt er at jeg mener det – helt gratis! #unsponsored)

 

ENGLISH:

Whoop, whoop, it’s time for kick off! At last! Personally I do love kick offs, they’re always so much fun. Especially if you’re two people or more…

That wasn’t exactly an option today, so I decided to party by myself by doing something I seldom do with others: I ordered spareribs.

Next to hamburgers, spareribs is some of the most messy but delicious food I know of. You never know if you’re expected to eat with fork and knife, or using the methods of the stone age, i.e. using your hands… After having a glimpse at the people sitting by the tables next to me, I decided to go for the first choice; cutlery. Which turned out quite good. As good as it gets at an “exotic” airport hotel.

And now, I’m doing my final countdown: In exactly twelve hours I’m finally on my way to NYC!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s