Vikingur med 56 kg bagasje

Jeg digger islendinger. De har så mye rart for seg. For eksempel var det forbudt med TV på torsdager helt frem til 1987 (sikker kilde: infoskjermen på flyet)!

I tillegg har de etablert verdens største tetthet av ekstremt strøkne fotballbaner og med høyt utdannede trenere, slik at de – med en befolkning på 330 000 – er i stand til å stille med landslag i EM og VM både på herre- og kvinnesiden. Do you read me, Høgmo, kanskje det er her du skulle vært?..

Sist, men ikke minst: Icelandair klinket til med t/r NYC midt i høstferien til 3100,-. Da kan man rett og slett ikke unngå å reise, da. Mitt veifarende hjerte banket i hvert fall i kvadruppel takt da tilbudet dukket opp på skjermen.

Og ikke nok med det: Da får du 56 kilo bagasje på kjøpet. Jeg gjentar: 56 kilo – som i 2 x 23 kilo + 10 kilo håndbagasje.

Frøken Stavran lot seg selvsagt ikke be to ganger. Hun tok med to digre kofferter med så å si nada inni + en diger bag som håndbagasje. For hvor mange nye par sko får man egentlig plass til når man har 56 kilo til rådighet?..

3 thoughts on “Vikingur med 56 kg bagasje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s